Одговорно играње

Онлајн казиното JackpotCity е посветено на тоа да биде најдобрата онлајн групација за забава во светот. Тоа значи да се направи сè што е можно за да им се овозможи на нашите играчи пријатно, одговорно и безбедно играчко искуство.

Онлајн казиното JackpotCity целосно го поддржува одговорното играње и за да гарантира дека ќе продолжите да уживате во безбедна и прегледна игра, ве молиме имајте го во предвид следново:

  • Коцкањето треба да се гледа како забава, а не како средство за да се заработат пари;
  • Следете го времето и парите што ги трошите додека се коцкате.

Исто така, ние ги имплементиравме следниве строги правила за да обезбедиме одговорна средина за играње:

Играње на малолетни лица

Играњето со нас е ограничено на лица на возраст над 18 години, или на законската минимална возраст во вашиот регион, која и да е поголема.

Ако го споделувате вашиот компјутер со пријатели или членови од семејството кои се под законската возраст да учествуваат во нашите игри и би сакале да го ограничите нивниот пристап до оваа страница, ве молиме кликнете тука за да се регистрирате кај оваа компанија за филтрирање.

Самоисклучување на играч

Ако сте загрижени за вашето коцкарско однесување, можете да одберете да ја заклучите вашата играчка сметка. За тоа време, ние исто така ќе ги преземеме сите разумни чекори за да осигураме дека нема да добивате промотивен материјал.

Период на оладување

Доколку сакате привремено да се исклучите од нашето казино, ве молиме директно да ја контактирате поддршката и да наведете точно колку долго сакате да бидете исклучени. Запомнете: минималниот период на оладување е 24 часа а максималниот период е 6 месеци.

Самоисклучување

Ако сакате самостојно да се исклучите од нашето казино, контактирајте ја поддршката и наведете колку долго сакате да бидете исклучени. Запомнете: минималниот период на „самоисклучување“ е 6 месеци.

Ако сакате да побарате ограничување на влог, ве молиме контактирајте со нас и операторот ќе се справи со вашето барање. Намалувањето на ограничувањето на влогот е достапно дневно, неделно и месечно. Вашите барања ќе бидат разгледани навреме од страна на операторот. Барањата за зголемување на претходно намалено ограничување на влогот ќе се спроведат дури по 24 часа.

Ограничувања на влог

Играчите исто така имаат можност да ги прилагодат нивните ограничувања на максималниот влог во секое време.

За да ги промените ограничувањата на влогот или да побарате исклучување, контактирајте го нашиот тим за поддршка 24/7.

Ако сте загрижени за вашето играчко однесување, направете го нашиот тест за самооценување.

Прашалник за коцкање

Дали чувствувате дека коцкањето влијае на вашата работа?

Дали сте се расправале со пријателите или со семејството за тоа колку се коцкате?

Дали луѓето некогаш викаат дека сте коцкар или тоа е познат факт за вас?

Дали се чувствувате виновни кога се коцкате и губите многу пари?

Дали го гледате коцкањето како извор на приход?

Дали чувствувате дека мора да се вратите за да си ги повратите загубите откако ќе изгубите?

Дали коцкањето е единственото нешто каде што навистина сакате да победите?

Дали добивката ве инспирира да играте сè додека не добиете повеќе?

Дали некогаш сте се коцкале додека не сте ги потрошиле сите пари?

Дали сте требале да позајмите пари за да платите коцкарски долг?

Дали би продале нешто лично за пари за да се коцкате?

Дали сметате дека „парите за коцкање“ се оддвоени од нормалните трошоци за домаќинството?

Дали коцкањето буквално ви значи сè?

Дали мислите дека се коцкате подолго отколку што треба?

Дали сметате дека коцкањето е бегство од стресот?

Дали би украле или направиле незаконско дело за да соберете пари за коцкање?

Дали вашето коцкање е причина за грижа и стрес што влијае на сите аспекти од вашиот живот?

W Кога имате тежок ден на работа, дали добивате потреба да се коцкате?

Дали некогаш сте прославиле некоја добра вест со коцкање?

Дали вашето коцкање прави да се чувствувате како да сакате да го напуштите својот начин на живот до степен на размислување за самоубиство?

Ако вашиот одговор на седум или повеќе од овие прашања е „ДА“, треба да размислите да разговарате со професионалец како што е наведено подолу:

Gambling Therapy: www.gamblingtherapy.org

Одговорен совет за коцкање: www.responsiblegambling.org

GamCare (со седиште во Велика Британија): 0-845-600-0133 или www.gamcare.org.uk

Извинете, прегледувачот не е поддржан